Feestje?

Warung Mini Ceintuurbaan
komt graag cateren!

Leuk feestje binnenkort?

Heb je binnenkort een leuk feestje en wil je graag de beste Javaanse-Surinaamse gerechten aan je gasten serveren? Naast een modern restaurant, bieden wij ook catering aan. Dus heb je binnenkort een receptie, een leuk evenement, een trouwerij of een andere bijzondere gelegenheid, neem dan contact op met Warung Mini Ceintuurbaan Amsterdam via info@warungminiamsterdam.com

Wat kan Warung Mini Ceintuurbaan voor je betekenen?

Een evenement organiseren is al druk genoeg en als je dan ook nog eens zelf voor de catering moet zorgen, kun je helemaal niet genieten van je eigen feestje! Wij denken graag mee over de logistieke planning, de bereiding en het serveren, zodat je gezellig mee kunt doen met de festiviteiten.

Wat vinden onze klanten?

Altijd lekkere soep hier ik neem soms de gebakken banaan erbij. Goede sfeer altijd druk hier.

Görkem Y

Eten is een 9 omdat alles wat ik tot nu toe heb besteld erg goed is. Service is een 8 omdat de mensen vriendelijk en gastvrij zijn.

Glenn W.

Ze zijn weer open! Prachtig geworden, mooiste warung van Amsterdam misschien wel. De Saoto was top! Roti kip ook zalig! Ik hou van deze warung!

Kris S.

Warung Mini Ceintuurbaan

Voor de lekkerste Javaanse - Surinaamse gerechten, moet je bij Warung Mini Ceintuurbaan zijn. Je hebt de mogelijkheid om af te halen of eet een hapje in ons vernieuwde restaurant! Kom een kijkje nemen en geniet van de Javaans - Surinaamse keuken!

Leuk Feestje binnenkort?

Heb je een leuk feestje bij je thuis of organiseer je een bijzondere gelegenheid, waarbij er gekookt moet worden voor een flink aantal personen. Zoek niet verder, wij doen ook aan catering!

Locatie

Warung Mini Ceintuurbaan Amsterdam
Ceintuurbaan 205 Hs
1074 CV Amsterdam

Openingstijden

Vanaf 21:00 kunt u alleen nog afhalen.

Maandag : 11:00 - 22.00

Dinsdag : 11:00 - 22.00

Woensdag : 11:00 - 22.00

Donderdag: 11:00 - 22.00

Vrijdag : 11:00 - 22.00

Zaterdag : 11:00 - 22.00

Zondag: 13:00 - 22.00