Al meer dan 20 jaar een begrip in Amsterdam!

Lees hier ons verhaal!

Wat 29 jaar geleden door moeders begonnen is als een overzees avontuur, vanuit Suriname naar
Nederland is in Amsterdam inmiddels bloeiende tot een begrip waar je niet meer omheen kan!

Warung Mini Ceintuurbaan Amsterdam, is een Warung (kleine winkel) die elke dag opnieuw probeert boven zichzelf en haar concullega’s uit te stijgen. Door middel van het geheime authentieke culinaire van moeders en een twist van kinders, doen wij er alles aan om de kwaliteit van onze keuken hoog te houden en serveren wij werkelijk 7 dagen in de week dagvers!

De positieve recensies liegen er niet om, onze gewaardeerde gasten vertellen ons de lekkerste bestsellers te hebben. Waaronder onze fenomenale SAOTO SOEP, welke wij altijd met glimlach serveren.

Daarnaast proberen wij onze gasten een fijne ervaring met ons vernieuwde restaurant mee te geven, welke wij hebben weten te bewerkstelligen door een reeks aan verbouwingen. Hierdoor hebben wij met succes en als eerste in Amsterdam, een draai weten te geven aan de uitstraling van een Warung. Een metamorfose naar een Trendy & Hip imago .

Een mooie waarde, die wij met trots uitdragen!

Je bent van harte welkom om onze heerlijke gerechten te komen proeven en ons vernieuwde restaurant zelf te ervaren.

Wat vinden onze klanten?

Altijd lekkere soep hier ik neem soms de gebakken banaan erbij. Goede sfeer altijd druk hier.

Görkem Y

Eten is een 9 omdat alles wat ik tot nu toe heb besteld erg goed is. Service is een 8 omdat de mensen vriendelijk en gastvrij zijn.

Glenn W.

Ze zijn weer open! Prachtig geworden, mooiste warung van Amsterdam misschien wel. De Saoto was top! Roti kip ook zalig! Ik hou van deze warung!

Kris S.

Warung Mini Ceintuurbaan

Voor de lekkerste Javaanse - Surinaamse gerechten, moet je bij Warung Mini Ceintuurbaan zijn. Je hebt de mogelijkheid om af te halen of eet een hapje in ons vernieuwde restaurant! Kom een kijkje nemen en geniet van de Javaans - Surinaamse keuken!

Leuk Feestje binnenkort?

Heb je een leuk feestje bij je thuis of organiseer je een bijzondere gelegenheid, waarbij er gekookt moet worden voor een flink aantal personen. Zoek niet verder, wij doen ook aan catering!

Locatie

Warung Mini Ceintuurbaan Amsterdam
Ceintuurbaan 205 Hs
1074 CV Amsterdam

Openingstijden

Vanaf 21:00 kunt u alleen nog afhalen.

Maandag : 11:00 - 22.00

Dinsdag : 11:00 - 22.00

Woensdag : 11:00 - 22.00

Donderdag: 11:00 - 22.00

Vrijdag : 11:00 - 22.00

Zaterdag : 11:00 - 22.00

Zondag: 13:00 - 22.00